Виц на денот

Испратил: Vicoteka.mk | Категорија: Виц на денот, Разно

Од каде си?
- Од Македонија.
Молдавија?
- Не, не … Македонија…знаеш, Дарко Панчев, Горан Пандев, Александар Македонски, Тоше Проески…
аааааа, Македонијааа….Гулабица, Магарица…
- Не, не… од Молдавија сум!

Најново видео

Ви го претставуваме најхрабриот момак во луна парк до сега.

Најнов gif

facebook twitter dailymotion youtube rss